Oktay Kaynarca Fan CLub
Oktay Kaynarca Fan CLub
Oktay Kaynarca Fan CLub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oktay Kaynarca Fan CLub

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» Oktayyy Adlı Üye Banlanmıştır
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeSalı Ekim 05, 2010 7:15 pm tarafından ~Strawb£rry~

» Mehmet Akif Alakurt Biyografi
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeSalı Ağus. 17, 2010 9:28 pm tarafından ~Roshy~

» Bana Sormak İstedikleriniz
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 03, 2010 12:09 pm tarafından ♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥

» Bana Şiirleriniz
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 03, 2010 12:09 pm tarafından ♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥

» Bana hediyeleriniz

» ♥ Benim Hakkımda Ki Düşünceleriniz ♥
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeCuma Tem. 02, 2010 2:12 pm tarafından ♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥

» Yeni Kuralımız
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeCuma Tem. 02, 2010 12:10 pm tarafından ♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥

» Pişşt Gir İçeri Neler Var Neler=)
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 1:02 pm tarafından ~Strawb£rry~

» İstekler İçin İçeri Girin
Özel Üye Alımları I_icon_minitimeÇarş. Haz. 16, 2010 7:01 pm tarafından ♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥

En iyi yollayıcılar
♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥
Özel Üye Alımları Bar_leftÖzel Üye Alımları I_voting_barÖzel Üye Alımları Bar_right 
~Strawb£rry~
Özel Üye Alımları Bar_leftÖzel Üye Alımları I_voting_barÖzel Üye Alımları Bar_right 
Oktay!!!
~Roshy~
emel&oktay

Özel Üye Alımları

YazarMesaj
♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥
Admin
Admin
♥ OKTAY ♥ KAYNARCA ♥

Özel Üye Alımları Empty
MesajKonu: Özel Üye Alımları   Özel Üye Alımları I_icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 1:16 pm

1 ayda siteye en çok mesaj yazan (1 ayda 400-500 civari) sadece bir üye özel üye olarak seçilecektir
başvuru yapmanız gerekmiyor ben seçeceğim
ama eğer üye özel üye olduktam sonra mesaj yazmaz ise rütbesi alınacaktır..
http://oktaykaynarcafan.yetkinforum.com

Özel Üye Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Forum Güvenlikçisi(polisi) Alımları
» Mod Alımları
» Özel Mesaj Göndermek
» Resim Editörü Alımları
» Dergi Editörü Alımları